Yoga og Pilates

Nye Yoga og pilates kurs starter til høsten og du kan melde deg på nå!

Tirsdag
Yoga kl: 18.00
Pilates kl: 19.15

Torsdag
Pilates ringer & strikker kl: 17.30
Yoga kl: 18.45

Starter: Tirsd 13/8 og torsd 15/8
Antall ganger per kurs: 10
Varighet per gang: 60 min
Pris per kurs: Kr 1700,-
Ta med: Matte, vann og gjerne et håndkle/lite teppe til støtte hvis behov, f.eks til knær og nakke. Et lite teppe kan også brukes til avspenning i Yoga.

Pilates
Denne timen passer for deg som ønsker å styrke hele kroppen. Øvelsene fokuserer mye på kjernemuskulaturen, som er viktig for en sterk rygg og kropp. Pilates er en unik treningsform som jobber med støttemuskulaturen, de små musklene. Man lærer å bruke sin egen vekt som motstand for å utfordre muskler og bli sterk. Ved riktig teknikk og fokus på pust, resulterer pilates i en god holdning og trygg trening. Pilates foregår her på matte, uten sko.

Pilates med ringer & strikker:
Samme som vanlig Pilates, men her trener vi i tillegg med ringer og strikker, som gir ekstra «gratis» motstand i tillegg til din egen vekt. Passer for deg som ønsker ekstra utfordring i forhold til styrke.

Yoga
Dette er en en behagelig og forholdsvis rolig Yoga time som passer både nybegynnere og videregående. Yoga gjør deg mykere og mer fleksibel i kroppen. Vi avslutter alltid med avspenning som gjør godt for kropp og sinn. Du vil lære en pusteteknikk som roer nervesystemet, som er nyttig når man føler seg stresset eller urolig. Har du utfordringer eller vondter, da anbefales det å lytte til kroppen og ta hensyn. Om det er øvelser som ikke føles bra eller passer for deg, så oppmuntres det til å ta en pause eller tilpasse øvelsen. Yoga er for alle og gjøres fra hver enkelt utgangspunkt.

Ønsker du å melde deg på?
Send mail til: yoga-pilatestimer@outlook.com
med fullt navn, adresse, e-post for fakturering, telefon nummer og ønsket kurs.

Velkommen!

Vennlig hilsen Marianne
Pilates og Yoga instruktør